Societate autorizata

MaxyGo Consulting S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/2085/2003 avand C.I.F. RO 15999274.

S.C. MaxyGo Consulting S.R.L. ofera posibilitatea instruirii persoanelor care activeaza in domeniul asigurarilor si persoanelor care doresc sa dobandeasca cunostinte in acest domeniu.

Societatea MaxyGo Consulting S.R.L. este autorizata in furnizarea programelor educationale in domeniul asigurarilor de catre Comisia de Monitorizare a Calitatii Pregatirii Profesionale din cadrul Institutului de Studii Financiare (ISF), entitate specializata in educatia profesionala, infiintata de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.). La data de 15.06.2011 S.C. MaxyGo Consulting S.R.L. a obținut calitatea de furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor primind autorizarea oficiala de la ISF, fiind inscrisa in Registrul furnizorilor la pozitia F-0028.

consulting-sm-4.jpg

MaxyGo Consulting S.R.L. ofera programe de:

Pregatire profesionala initiala tuturor persoanelor fizice, a conducatorilor intermediarilor persoane juridice si subasistentilor care nu au fost niciodata inregistrati in Registrul Intermediarilor Secundari al A.S.F. 

Pregatire profesionala continua asistentilor in brokeraj, conducatorilor intermediarilor persoane juridice si subasistentilor inregistrati in Registrul Intermediarilor Secundari al A.S.F.

consulting-sm-5.jpg

Calitatea informarii clientilor

Angajatii companiei noastre va stau la dispozitie, intr-un mod profesionist, oferind ori de cate ori este nevoie, consultanta de specialitate, solutii pertinente si adaptate intereselor dumneavoastra. 

Nevoia imensa de pregatire de specialitate denota si din faptul ca, din ce in ce mai mult se pune accentul pe calitatea informarii clientilor sau a potentialilor asigurati, in sensul oferirii de informatii clare si complete, atat in ceea ce priveste solutiile financiare oferite cat si calitatea serviciilor de asistenta acordata in cazul aparitiei evenimentului asigurat.

Cunoscand dinamica continua a legislatiei in domeniul distributiei produselor de asigurare, prin grija angajatilor companiei noastre care va stau la dispozitie, intr-un mod profesionist, va oferim ori de cate ori este nevoie consultanta de specialitate, solutii pertinente si adaptate intereselor dumneavoastra.

De ce sa alegi MaxyGo Consulting?

Va invitam sa alegeti MaxyGo Consulting pentru ca: 

Poti studia oriunde daca detii un calculator si o conexiune la internet de pe orice dispozitiv
Poti vizualiza progresul cursului in timp real
Iti poti programa parcurgerea cursurilor in functie de timpul de care dispui, nefiind nevoit sa fii prezent la o anumita ora in sala de curs
Colectam, verificam si transmitem dosarele de examinare pentru obtinerea certificatului de pregatire profesionala la ISF
Realizam demersuri pentru inscrierea la examinarea ISF
continua-conducatori2.jpg

Principalele obiective ale Companiei noastre sunt reprezentate de:

continua-conducatori3.jpg
Oferirea de servicii de instruire si consultanta de o calitate deosebita pentru invatarea notiunilor specifice in domeniul distributiei produselor de asigurare a tuturor celor care intentioneaza sa lucreze in piata asigurarilor
Asimilarea rapida a cunostintelor predate prin intelegerea si aprofundarea termenilor prin intermediul modulelor accesibile, usor de parcurs, abordabile pentru oricare dintre dvs.
Punerea accentului pe calitatea informarii clientilor, in sensul oferirii de informatii clare si complete privind solutiile financiare oferite
Instruirea eficienta a tuturor celor care vor lucra sau lucreaza in industria asigurarilor si care trebuie sa puna in prim plan clientul sau potentialul asigurat
Conformitatea materialelor pentru cursuri cu normele ASF (timpul acordat pentru fiecare dintre acestea sunt in functie de numarul de ore alocate pentru fiecare tip de curs)