CONTACT
ADRESA:
Str. Alba Iulia Nr.40A,
Ploiesti, Prahova
TELEFON:
0244 567 055
0344 148 008
0344 148 009
FAX:
0244 567 964
MOBIL:
0720 990 503
0720 990 500
0720 990 509
E-MAIL:
Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa fiti de acord in totalitate cu acesti "termeni si conditii".

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.

Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte urmatoarele conditii de utilizare fara restrictii sau alte pretentii. Acesti termeni si conditii pot fi revizuiti in orice moment prin actualizarea acestui material fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Orice revizuire trebuie respectata, de aceea aceasta pagina trebuie vizitata periodic pentru a afla termenii si conditiile obligatorii la acel moment. Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment pe site-ul www.maxygoconsulting.ro.

Maxygo Consulting nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat, indiferent care este motivul acestui fapt, pe o perioada nelimitata de timp.

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri care sunt guvernate de politici de confidentialitate proprii si pot avea termeni si conditii diferite. Asupra continutului acestor site-uri Maxygo Consulting nu detine niciun control si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru ele.

Utilizarea site-ului

Accesul pe acest site se face gratuit, scopul principal al acestuia fiind de a informa utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite de Maxygo Consulting.

Utilizatorii trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

Limitarea Raspunderii

Maxygo Consulting intretine acest site pentru a inlesni accesul public la informatii, privind activitatile sale, insa uneori pot interveni erori sau omisiuni. Maxygo Consulting nu ofera nicio garanţie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care Maxygo Consulting sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, indirecte, majore, minore sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site. In acelaşi timp, Maxygo Consulting nu isi asuma nicio responsabilitate si nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune produse sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului în urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video. Informatia oferita este exclusiv de natura generala; nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata.