CONTACT
ADRESA:
Str. Alba Iulia Nr.40A,
Ploiesti, Prahova
TELEFON:
0244 567 055
0344 148 008
0344 148 009
FAX:
0244 567 964
MOBIL:
0720 990 503
0720 990 500
0720 990 509
E-MAIL:
Despre noi

Maxygo Consulting S.R.L. este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/2085/2003 avand C.I.F. RO 15999274.

In scopul cresterii calitatii pregatirii profesionale unitare in domeniul asigurarilor, persoanelor care activeaza in acest moment in asigurari, fara sa aiba o recunoastere a competentelor detinute, precum si persoanelor care doresc sa dobandeasca noi cunostinte si deprinderi in acest domeniu, le oferim posibilitatea de a fi instruiți prin intermediul S.C. Maxygo Consulting S.R.L.

Societatea Maxygo Consulting S.R.L. este autorizata in furnizarea programelor educationale in domeniul asigurarilor de catre Comisia de Monitorizare a Calitatii Pregatirii Profesionale din cadrul Institutului de Management in Asigurari (IMA), entitate specializata in educatia profesionala, fondata de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). La data de 15.06.2011 S.C. Maxygo Consulting S.R.L. a obținut calitatea de furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor primind autorizarea oficiala de la IMA, fiind inscrisa in Registrul furnizorilor la pozitia F-0028.

Maxygo Consulting S.R.L. urmareste in activitatea pe care o desfasoara:

Nevoia imensa de pregatire de specialitate denota si din faptul ca, din ce in ce mai mult se pune accentul pe calitatea informarii clientilor sau a potentialilor asigurati, in sensul oferirii de informatii clare si complete, atat in ceea ce priveste solutiile financiare oferite cat si calitatea serviciilor de asistenta acordata in cazul aparitiei evenimentului asigurat.

Cunoscand dinamica continua a legislatiei in domeniul distributiei produselor de asigurare, prin grija angajatilor companiei noastre care va stau la dispozitie, intr-un mod profesionist, va oferim ori de cate ori este nevoie consultanta de specialitate, solutii pertinente si adaptate intereselor dumneavoastra.

De ce sa alegi Maxygo Consulting ?

Va invitam sa alegeti Maxygo Consulting pentru:

  •  A introduce un standard de profesionalism pe piata asigurarilor;
  •  A obtine statutul de profesie respectata pe o piata cu un potential ridicat de dezvoltare;
  •  A va oferi mai multe sanse pentru dezvoltarea unei cariere de succes;
  •  A fi pregatit in activitatea pe care doriti sa o desfasurati de o echipa performanta;
  •  A avea alaturi o echipa flexibila, activa pe o piata a asigurarilor dinamica;
  •  A primi material de curs elaborat intr-o maniera logica, in conformitate cu Normele CSA.